MODERN & MODULAIR


Aangepast aan het hoge tempo van een moderne man, modulaire constructie, als de meest geavanceerde oplossing in de constructie veld, maakt een veel snellere uitvoering van werken en constructie van de gebouwen mogelijk dan traditionele methoden, het maken van planning en het voorspellen van mogelijke kosten voor de realisatie van het gewenste object of woon- / wooncomplex gemakkelijker.


U hoeft niet langer te wachten om veel geld te verdienen of te sparen om uzelf een huis te veroorloven, een woon- of werkruimte uit uw dromen. U kunt vandaag een stap naar uw dromen zetten! Door de installatie-units te monteren, worden modulaire objecten gebouwd volgens de individuele behoeften en eisen van de klanten, en ze geven de mogelijkheid van latere uitbreiding van de reeds gebouwde ruimte op elk moment en zonder het risico van aanzienlijke aantasting of bederf het bestaande architectonische ontwerp.

42m2


BASIC MODEL

Take a look at an example of our best-selling facility


See all models

EQUIPMENT LEVEL

Depending on the location and your personal style we can offer you a few different packages of equipment.


Find out more


Materials

All materials we use for the construction of our facilities are according to the latest standards, they are completely safe and long-lasting.


See all Materials

EQUIPMENT LEVEL

Depending on the location and your personal style we can offer you a few different packages of equipment.


Find out more

MISSIE


Wij bieden de nieuwste en modernste oplossingen op het gebied van architectuur en constructie. Ons team van ervaren experts staat tot uw beschikking en staat altijd klaar om naar uw ideeën te luisteren, uw visie en vereisten begrijpen en, in overeenstemming met uw behoeften en wensen in uitdrukkelijke tijd, om uw gewenste faciliteit efficiënt en kwalitatief te produceren en te installeren.


Arhimod's modulaire objecten zijn van hoge kwaliteit, gemaakt volgens de hoogste wereldnormen, gemakkelijk uitbreidbaar en hoeven niet lang mee te gaan bouwwerkzaamheden - in staat om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen.


SNEL BOUWEN

Van een idee naar een instapklare woning - in slechts enkele weken.


MODULAIR

Mogelijkheid om het object op elk moment uit te breiden en te verplaatsen


KWALITEIT

Meerjarige garantie op materialen en constructiewerkzaamheden.


GEPERSONALISEERD

Kies het uitrustingsniveau volgens uw persoonlijke stijl.


ENERGIEZUINIG

Een langetermijninvestering die zich gedurende de decennia dat u in uw nieuwe huis woont, vele malen terugverdient.


TURNKEY-SYSTEEM

Laat alles aan ons over en ga zonder stress naar uw nieuwe huis.


WOONWONING


Modern en veilig, op maat gemaakt volgens CE- en ISO-normen. We zijn bijzonder trots om u het "smart house" -systeem te kunnen presenteren, die de modernste technische oplossingen biedt, want je veilig voelen betekent vrij zijn.


commerciële faciliteiten


In korte tijd kunnen we bungalows maken voor uw toeristisch complex, restaurant, café, of bar op de gewenste locatie - naast de zee, rivier, meer - het is aan jou om je voor te stellen. Alle soorten collectieve accommodatie, van kleuterscholen, verpleeghuizen tot collectieve centra.


VAKANTIEHUIS


Je hebt een perceel op een ideale plek in de natuur, maar traditionele bouw is te duur, onzeker, en duurt te lang? De modulaire oplossingen van Arhimod zijn de juiste keuze voor jou. In een korte tijd, we zullen een prachtig weekendhuis creëren waar u binnen een paar dagen na de bouw van kunt genieten.


TURNKEY-SYSTEEM


Laat alles aan ons over en trek zorgeloos naar uw nieuwe woning. In een korte tijd, we zullen een prachtig weekendhuis creëren waar u binnen een paar dagen na de bouw van kunt genieten.

VISIE

Sinds de oprichting hebben we met succes veel projectuitdagingen overwonnen. Onze visie is om een ​​woonruimte te creëren die u binnen een paar dagen kunt betrekken - het turnkey-systeem. Onze modulaire objecten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit die een uniek gevoel van comfort geven aan iedereen die erin verblijft.


We hebben verschillende soorten projecten ontworpen en uitgevoerd. U hoeft zich alleen maar een voorstelling te maken en wij zullen op een expressieve manier een object voor u construeren op basis van uw individuele behoeften en wensen.